NOVI DOM Salon pohištva in notranje opreme
Pon-pet: 8-12 in 15-18h Sob: 8-12h

3D izris

V našem pohištvenem salonu imamo razstavljenih veliko programov pohištva ter vse materiale, ki so na voljo za te modele pohištva.

V razstavnem prostoru vam nudimo brezplačno storitev 3D izrisa novega pohištva, kajti tako poskrbimo za najbolj realno in lažjo predstavo, kako bo izbrano pohištvo izgledalo v vašem prostoru. Tako bo tudi nakup pohištva lažji, Za vas si bomo vzeli čas, kajti le tako je svetovanje dobro za& uporabnika.

Pišite nam ali pokličite in se dogovorite za izris

 

Potrebujemo le natančne mere vašega prostora, kajti računalniški izris izhaja iz vašega tlorisa ali dejanskih dimenzij prostora. Računalniški program vam prikaže tridimenzionalni pogled v vaš prostor, opremljen z izbranim pohištvom. Na tak način si lahko popolnoma predstavljate kako bo pohištvo dejansko izgledalo v vašem prostoru.

3D izris pohištva je brezplačen. Tehnični izrisi s specifikacijami so pri nakupu pohištva brezplačni, v nasprotnem primeru so plačljivi.

Račualniški izris naredimo za vse programe pohištva: kuhinje, otroške sobe, spalnice, dnevne sobe, predsobe, vgradne omare.

1

Galerija

Kdo smo

Salon pohištva in notranje opreme z 1000m2 razstavne površine

Nahajamo se ob glavni cesti Šempeter-Sežana. Pri nas lahko dobite vse pohištvo za opremo doma in poslovnega prostora. Naša prednost je, da se stranki posvetimo, strokovno svetujemo, izrišemo skico, na željo vas tudi obiščemo in naredimo izmere na domu, vse to brezplačno.

  • Široka ponudba pohištva in notranje opreme
  • Svetovanje, izmere na domu
  • 3D izris
  • Prevoz
  • Strokovna montaža
Iščete kakovostno ekipo z dolgoletnimi izkušnjami
30 let izkušenj v prodaji
,
Vse za doma na enem mestu!
,
Široka ponudba pohištva in notranje opreme
,
Svetovanje, izmere na domu
,
3D izris prostorov
,
Prevoz opreme
,
Strokovna montaža
,
Servis opreme
Novi dom salon pohištva in notranje opreme Stanka Pišot s.p.

Cesta Goriške fronte 81a,
5290 Šempeter pri Gorici
Slovenija