NOVI DOM Salon pohištva in notranje opreme
Pon-pet: 8-12 in 15-18h Sob: 8-12h

Otroške in mladinske spalnice Magnet

Odlikujejo jih brezčasen dizajn, neskončne možnosti kreiranja, ki jo nudijo kompatibilni elementi, prostorska prilagodljivost ter dolgoletna uporabnost, saj pohištvo tako rekoč raste z otrokom. Namenjene so opremi otroških sob, mladinskih sob ter delovnih kotičkov, prilagojeni za delo in šolanje od doma.

Na voljo je v dveh osnovnih barvah - vedno aktualna bela barva ter novi trendovski hrast. Fronte so v barvah hrast, bela, modra, marelica in zelena, za popestritev otroških sob pa je v ponudbi tudi vzorec Magnet. Program Magnet ima kar nekaj novosti, med njimi so odprti regali in pisalne mize izdelani po meri ter inovativni elementi z zaščito pred sevanjem.

Lahko pa si izberete tudi vgradno omaro, narejeno po meri, prilagojeno vašim individualnim potrebam in v skladnih barvah Magneta.

1

Galerija

Kdo smo

Salon pohištva in notranje opreme z 1000m2 razstavne površine

Nahajamo se ob glavni cesti Šempeter-Sežana. Pri nas lahko dobite vse pohištvo za opremo doma in poslovnega prostora. Naša prednost je, da se stranki posvetimo, strokovno svetujemo, izrišemo skico, na željo vas tudi obiščemo in naredimo izmere na domu, vse to brezplačno.

  • Široka ponudba pohištva in notranje opreme
  • Svetovanje, izmere na domu
  • 3D izris
  • Prevoz
  • Strokovna montaža
Iščete kakovostno ekipo z dolgoletnimi izkušnjami
30 let izkušenj v prodaji
,
Vse za doma na enem mestu!
,
Široka ponudba pohištva in notranje opreme
,
Svetovanje, izmere na domu
,
3D izris prostorov
,
Prevoz opreme
,
Strokovna montaža
,
Servis opreme
Novi dom salon pohištva in notranje opreme Stanka Pišot s.p.

Cesta Goriške fronte 81a,
5290 Šempeter pri Gorici
Slovenija