NOVI DOM Salon pohištva in notranje opreme
Pon-pet: 8-12 in 15-18h Sob: 8-12h

Podjetje

1

Salon pohištva Novi Dom je bil ustanovljen leta 1990 in je meril 150 m2 razstavne površine, stacioniran v Novi Gorici. Leta 1996 smo zgradili novo stavbo in se preselili na sedanjo lokacijo. Salon pohištva je v dveh etažah in meri 1000 m2 razstavne površine. Pohištveni salon je specializiran za prodajo notranje opreme. Pri nas lahko dobite vse pohištvo za opremo doma in poslovnega prostora.

V tridesetih letih delovanja smo pridobili pestro paleto izkušenj na področju opremljanja. Iz začete prodaje posameznih pohištvenih elementov, smo prešli na večje projekte, kar se kaže v opremljanju celotnih stanovanj, hiš in poslovnih objektov.

Ponujamo pohištvo priznanih domačih in tujih dobaviteljev s čimer zadovoljimo še tako različne želje in okuse. Salon pohištva Novi Dom nudi pestro ponudbo pohištva, ki ga podpiramo s strokovnim in profesionalnim svetovanjem in načrtovanjem. Na željo ali potrebo opravimo ogled in izmero prostorov na domu. Celovitost naše ponudbe zaključujeta varna in zanesljiva dostava ter strokovna montaža pohištva. 

V tridesetih letih delovanja smo s strankami skušali vedno vzpostaviti pristen osebni stik, ustvariti zaupanje v njih in dajati posebno skrb za kakovost njihovega  bivanja. Vse to dokazuje, da se zadovoljne stranke vedno znova vračajo v naš salon. 

Družinsko podjetje ima jasno opredeljeno vizijo in razvojno strategijo. Še naprej si prizadevamo širiti prodajo priznanih blagovnih znamk pohištva ter se posvetiti opremljanju različnih prostorov, stanovanj, stanovanjskih hiš in poslovnih prostorov.

Naša želja je, da tudi v prihodnje pomagamo soustvarjati še veliko bivanjskih zgodb, kajti to počnemo z veliko mero izkušenj,  predvsem pa delamo s srcem in veseljem.

Kdo smo

Salon pohištva in notranje opreme z 1000m2 razstavne površine

Nahajamo se ob glavni cesti Šempeter-Sežana. Pri nas lahko dobite vse pohištvo za opremo doma in poslovnega prostora. Naša prednost je, da se stranki posvetimo, strokovno svetujemo, izrišemo skico, na željo vas tudi obiščemo in naredimo izmere na domu, vse to brezplačno.

  • Široka ponudba pohištva in notranje opreme
  • Svetovanje, izmere na domu
  • 3D izris
  • Prevoz
  • Strokovna montaža
Iščete kakovostno ekipo z dolgoletnimi izkušnjami
30 let izkušenj v prodaji
,
Vse za doma na enem mestu!
,
Široka ponudba pohištva in notranje opreme
,
Svetovanje, izmere na domu
,
3D izris prostorov
,
Prevoz opreme
,
Strokovna montaža
,
Servis opreme
Novi dom salon pohištva in notranje opreme Stanka Pišot s.p.

Cesta Goriške fronte 81a,
5290 Šempeter pri Gorici
Slovenija