NOVI DOM Salon pohištva in notranje opreme
Pon-pet: 8-12 in 15-18h Sob: 8-12h

Vgradne omare po meri

Vgradne garderobne omare z drsnimi ali s klasičnimi vrati so izdelane po meri stranke.

Ponujamo različne vgradne omare po meri, vgradne garderobne omare s klasičnim odpiranjem vrat in vgradne omare z drsnimi vrati. Atraktivni kosi pohištva s temnim, antracit okovjem in ročaji ali v barvi aluminija, modernih enostavnih linij ter v najrazličnejših barvnih kombinacijah, vas bodo zagotovo prepričali, saj vam bodo nudili toliko prostora, kot ga boste potrebovali.

Vgradne garderobne omare po meri iz naše ponudbe, so sinonim za kakovost in estetiko, kar naše zadovoljne stranke že dolgo vedo, zato se tudi rade vračajo. Izdelava vgradnih omar z drsnimi vrati, je v zadnjih letih postala stalnica, saj le-te nudijo velik prihranek pri prostoru, ki je drugače potreben za klasično odpiranje vrat, zato so odlična rešitev za majhna stanovanja, kljub temu pa se jim ne morejo upreti niti tisti, ki razpolagajo z večjimi sobami.

V naši ponudbi ponujamo tudi različna notranja drsna vrata ter ročaje in okovje za drsna vrata, tudi v temnih, antracit barvah, ki so v zadnjih časih zelo zaželeni in iskani odtenki.

1

Vgradne omare imajo moderen videz, kar bo polepšalo prostor kamor bodo postavljene. Omaro z drsnimi ali klasičnimi vrati po meri lahko postavite v zakonsko ali v otroško spalnico in vaša garderoba bo zaradi širokega izbora dodatkov vgradne garderobne omare, urejena kot še nikoli.Vgradne omare z drsnimi vrati so seveda primerne tudi za majhne prostore, kot so npr. predsobe ali pa za delovne prostore, za katere želite, da bi izgledali kar se da urejeno. 

Izberite

Galerija

Kdo smo

Salon pohištva in notranje opreme z 1000m2 razstavne površine

Nahajamo se ob glavni cesti Šempeter-Sežana. Pri nas lahko dobite vse pohištvo za opremo doma in poslovnega prostora. Naša prednost je, da se stranki posvetimo, strokovno svetujemo, izrišemo skico, na željo vas tudi obiščemo in naredimo izmere na domu, vse to brezplačno.

  • Široka ponudba pohištva in notranje opreme
  • Svetovanje, izmere na domu
  • 3D izris
  • Prevoz
  • Strokovna montaža
Iščete kakovostno ekipo z dolgoletnimi izkušnjami
30 let izkušenj v prodaji
,
Vse za doma na enem mestu!
,
Široka ponudba pohištva in notranje opreme
,
Svetovanje, izmere na domu
,
3D izris prostorov
,
Prevoz opreme
,
Strokovna montaža
,
Servis opreme
Novi dom salon pohištva in notranje opreme Stanka Pišot s.p.

Cesta Goriške fronte 81a,
5290 Šempeter pri Gorici
Slovenija